Wat is mijn bedrijfscode?

Uitleg hoe je kunt achterhalen wat je bedrijfscode is

Als je niet bent ingelogd, dan vind je de bedrijfscode terug in de welkomstmail die je vanuit STA Software hebt gekregen. Heb je de mail niet meer? Neem dan contact op met een beheerder binnen je bedrijf.

Als je wel bent ingelogd vindt je de bedrijfscode terug door in de STA Portal rechtsboven op je eigen naam te klikken. In de STA app vindt je je bedrijfscode terug onder het menu 'Instellingen' (tandwieltje linksonder in het beginmenu).

Wat is een bedrijfscode? Je bedrijfscode wordt gebruikt om in te loggen in de STA app en Portal. Deze code bestaand uit 3 of 4 karakters en is uniek per bedrijf dat werkt met STA Software.