1. Support
  2. STA Gereedmelden

STA Gereedmelden: Zo informeer je je onderaannemers

Mail je actiehouders (onderaannemers) de juiste informatie om aan de slag te gaan met STA Gereedmelden.

Het gebruik van STA Software krijgt extra waarde wanneer je actiehouders (onderaannemers) via de Gereedmelden app herstelde opnamepunten afvinken. Je kunt dan via het opnamepunten overzicht inzien welke punten al zijn hersteld, zonder dat je hoeft te bellen of mailen met je onderaannemers.

STA Portal opnamepunten overzicht

STA app opnamepunten overzicht

In het onderstaande hoofdstuk is een voorbeeld mail opgesteld die je kunt versturen naar je actiehouders om ze te informeren over de nieuwe werkwijze. In de mail zit een instructievideo verwerkt die het gebruik van de app uitlegt. Mocht je zelf nog weinig ervaring hebben met het werken in STA Gereedmelden, oefen dan eerst door jezelf als actiehouder te koppelen in een oefenproject.

Mail je actiehouders

Beste Onderaannemer,

[bedrijfsnaam] is recent gestart met de software modules van STA Software. Met gebruik van deze software kan [bedrijfsnaam] sneller en zorgvuldig opnamepunten communiceren naar iedere belanghebbende binnen een project. Mede hierdoor gaan er een aantal veranderingen plaatsvinden in onze huidige werkwijze.

Wat houdt dit in voor jou?

Alle opnamepunten die we constateren worden gekoppeld aan een actiehouder (onderaannemer). Wanneer het opnamerapport wordt voorzien van een eerste handtekening, dan ontvang je een e-mail met daarin een knop om het rapport te kunnen downloaden.

Gereedmelden app (Geen download vereist)

Daarnaast vind je in de e-mail een knop ‘Open Gereedmelden’. Wanneer je een opnamepunt uit het opnamerapport hebt hersteld, dan laat je dit aan ons laten weten via de Gereedmelden app. Hiervoor is geen download vereist. Het gebruik van de Gereedmelden app wordt uitgelegd in deze instructievideo. Nadat je een opnamepunt hebt afgevinkt (herstelt) is dit voor ons direct digitaal inzichtelijk en is er geen verdere communicatie meer vereist.