Hoe kan ik inloggen op de STA Portal?

Lees hier hoe je met een account kunt inloggen op de STA Portal.

Inloggen op de STA Portal is eenvoudig. Nadat je een uitnodiging hebt ontvangen, ga je naar de portal omgeving en volg je de onderstaande stappen.

Inloggen

• Stap 1: Ga naar portal.stasoftware.nl/login
  • Stap 2: Log in met de volgende gegevens
    • Bedrijfscode
    • E-mailadres
    • Wachtwoord
  • Stap 3: Vul de gegevens in bij het inlog scherm.

Foute inloggegevens, probeer het opnieuw

Geeft de Portal aan dat je inloggegevens niet juist zijn? In de meeste gevallen gaat het dan om het wachtwoord. Check of je de juiste bedrijfscode en het juiste e-mailadres invoert. Als dat zo is dan klik je op 'Wachtwoord vergeten?' om een nieuw wachtwoord in te stellen. Je ontvangt een e-mail met instructies.