Inloggen op de STA app

Lees hier hoe je met je account kunt inloggen op de STA app

De STA - Processen digitaliseren app is beschikbaar in de iOS App Store voor iPhone en iPad en de Google Play Store voor Android.

Inloggen

Als je de eerste keer inlogt op een nieuw apparaat zoals een smartphone of tablet moet je het apparaat eenmalig registreren. Dit doe je door in te loggen op de app. Het login-scherm wordt getoond zodra je de app opent.

Om in te loggen heb je een actief STA account nodig. Hier vul je de bedrijfscode, je e-mailadres en wachtwoord in. Vervolgens klik je op "Inloggen".

Apparaat registreren

Mocht je het apparaat nog niet geregistreerd hebben dan vraagt de app om deze te registreren. Kies "Registreren" en neem contact op met een beheerder binnen je bedrijf om het apparaat goed te keuren.

Foute inloggegevens, probeer het opnieuw

Geeft de app aan dat je inloggegevens niet juist zijn? In de meeste gevallen gaat het dan om het wachtwoord. Check of je de juiste bedrijfscode en het juiste e-mailadres invoert. Als dat zo is dan klik je op 'Wachtwoord vergeten?' om een nieuw wachtwoord in te stellen. Je ontvangt een e-mail met instructies.