KYP Project

Lees hier hoe je gebruik maakt van onze koppeling met KYP Project.

Met de koppeling tussen KYP Project en STA Software kun je gemakkelijk de te keuren hoofdstukken in de planning van KYP opnemen.

Uitleg

Hoofdstukken

Koppeling activeren

Om de koppeling met KYP Project te activeren ga je in de STA Portal naar "Instellingen". Vervolgens kies je het tabblad "Koppelingen" en klik je bij KYP op de groene knop "Koppelen".

Je wordt doorgestuurd naar de KYP login pagina om de koppeling toestemming te geven. Login en geef de koppeling toestemming. Je wordt na het inloggen weer teruggestuurd naar de STA Portal pagina.

Als alles goed is gegaan is de koppeling geactiveerd.

Koppeling gebruiken

De koppeling is zeer eenvoudig te gebruiken. Ga naar een project en plaats het vinkje bij een kwaliteitsborging of veiligheidsinspectie bibliotheek. Klik vervolgens op opslaan en de bibliotheek hoofdstukken worden toegevoegd aan de KYP planning. Let op: je moet wel het project aangemaakt hebben in KYP met als projectnaam vooraan de projectcode die bekend is in STA.

Vanuit de gevulde planning met de bibliotheekhoofdstukken kun je zelf in KYP de planning invullen. Wanneer je een post-it aanmaakt in KYP kun je ook aangeven voor welk bouwnummer de post-it geld. Je kunt ook meerdere bouwnummers invoeren door comma-gescheiden.

Wanneer er een inspectie op een bepaalde datum gedaan wordt voor een bepaald hoofdstuk. Wordt de post-it automatisch afgevinkt.

Kom je er nog steeds niet uit?

Klik dan op de chat knop rechtsonder om een STA Support medewerker te spreken.