BouwWorks

Lees hier hoe je gebruik kunt maken van de BouwWorks koppeling.

Uitleg

Hoofdstukken

Koppeling activeren

Voor de koppeling tussen STA en BouwWorks werken we samen met BouwInfosys. Als je gebruik wilt maken van de koppeling neem dan eerst contact met ons op. Vervolgens kun je bij BouwInfosys de gegevens aanvragen om de koppeling te activeren. Om de koppeling te activeren zijn de volgende gegevens nodig:

• Webservice host

• Gebruikersnaam

• Wachtwoord

Na het invoeren van de gegevens krijg je enkele stappen te zien die een voorbeeld geven van de gegevens uit BouwWorks. In deze stappen moet je goed controleren of de data gematched kan worden om onnodig dubbele data te voorkomen.

Welke gegevens worden opgehaald?

Met de koppeling worden de volgende gegevens in STA opgeslagen. Er worden geen gegevens naar BouwWorks teruggestuurd.

Project

• Project code

• Omschrijving

• Adres

• Startdatum

• Einddatum

• Projectteam

• Opdrachtgevers

• Onderaannemers/leveranciers

Bouwnummers

• Bouwnummer code

• Type

• Adres

• Eigenaar (link tussen bouwnummer en eigenaar)

Contacten

• Voornaam

• Achternaam

• Functie

• Adres

• Email

• Telefoon

• Actief status

Bedrijven

• Bedrijfsnaam

• Adres

• Email

• Telefoon

• Codering zoals 000 etc.

Bestaande gegevens koppelen

De koppeling herkend data op verschillende manieren. Standaard wordt een unieke waarde vanuit BouwWorks opgeslagen in STA. Deze waarde gebruiken we om in het vervolg data te kunnen herkennen. Maar in het begin is deze koppeling van data er nog niet en zal het systeem dit op basis van e-mailadressen doen.

Tip: Maak je gebruik van meerdere omgevingen binnen BouwWorks en wil je dezelfde contactpersonen koppelen aan een STA contactpersoon, dat kan! Je kunt hiervoor in het referentieveld bij de contactpersoon meerdere id's kommagescheiden invoeren. Dit kan niet bij het activeren van de koppelen maar moet via het relaties scherm gedaan worden.